Telespor AS

Klar for årets sesong?

22. mars 2022

Beitesesongen 2022 nærmer seg med stormskritt, og Telespor har batteri på lager.

For enklest og mest mulig effektiv utsending ber vi dere om å bestille dette gjennom vår nettbutikk på nettbutikk.telespor.no. Her inne kan du også sikre deg den nye 4. generasjon+ Radiobjella.

Vi har nå tre typer Radiobjeller ute i markedet. For å finne ut hvilken type batterier du trenger, se oversikten under:

  • 2. generasjon: Den grå typen med to batterier som ble produsert før 2015. Merk at vi i år ikke kommer til å sende ut nye batteripropper til disse enhetene. Dersom du ønsker ekstra batteripropper, kan du finne dette under ‘Tilbehør’.
  • 3. generasjon: Den oransje typen med ett batteri og metallstenger som klavefeste. Disse kan også gjenkjennes ved at de har et tisifret enhetsnummer. Disse ble produsert mellom 2016 og 2019.
  • 4. generasjon: Vår siste versjon av Radiobjella. Produksjon av denne ble startet i 2019. Har i likhet med 3. gen kun et batteri. Kan kjennetegnes ved at enhetsnummeret starter på 2, og har 6-7 siffer.

For de av dere som har 4. generasjonsenheter med serienummer som starter med 20 kommer sesongen til å starte med en programvareoppdatering. Dette vil skje automatisk så snart dere har satt inn batterier i enheten. De vil da oppdatere seg til programvare 72. Denne programvaren inneholder flere feilrettinger som gjør at enhetene vil gå mer stabilt og ha bedre batterikapasitet enn tidligere.

Ønsker deg en fortsatt fin dag og en god oppkjøring til beitesesongen 2022

Med vennlig hilsen

Telespor AS